U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8670 Koksijde

Omschrijving

Ruim appartement met garage en terrassen vlakbij zee!

Deze mooie en deels gerenoveerde appartement is gelegen in een rustige, residentiële omgeving vlakbij zee! Het bevindt zich op het eerste verdiep (geen lift aanwezig) van een kleinschalig gebouw. Het beschikt over 3 slaapkamers, 4 terrassen, een berging en een garage.
De living is ruim en heeft veel lichtinval dankzij de twee grote ramen die beiden uitgeven op een terras. De vloer is voorzien van parket en heeft een open haard. De keuken werd recent vernieuwd en beschikt over alle comforttoestellen van goeie kwaliteit. Met een bewoonbare oppervlakte van 105 vierkante meter biedt het appartement veel ruimte en comfort. De badkamer is netjes en modern.
Het pand heeft een energielabel C en een EPC-waarde van 271, wat betekent dat het een energiezuinige woning is met een lage energierekening. De verwarming is op stookolie, maar kan gemakkelijk omgezet worden naar gas. Het appartement beschikt ook over elektrische rolluiken.
Troeven:
• Deels gerenoveerd
• Goeie, rustige ligging vlakbij zee
• Beschikt over een berging en garage
• Beschikt over vier terrassen zodat je op elk uur van de dag van de zon kan genieten

Al met al is dit een fantastisch appartement dat perfect is voor wie op zoek is naar een rustige, comfortabele plek dichtbij het strand. Ideaal als hoofdverblijfplaats of als tweede verblijf.



Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Agence Nieuwpoort