U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8670 Koksijde

Omschrijving

Rustig gelegen Villa met privé oprit te Koksijde dorp!

Welkom bij deze prachtige alleenstaande villa, een oase van rust en comfort gelegen in een residentiële omgeving en op loopafstand van het charmante Koksijde dorp. Met een royaal perceel van 1063m2 biedt deze woning een ongeëvenaarde combinatie van privacy en ruimte, omgeven door een zonnig aangelegde tuin die uitnodigt tot ontspanning en vermaak.

Er werd reeds een vergunning uitgereikt voor het verbouwen van de gelijkvloers met aanbouw en zwembad!

Bij het betreden van de woning wordt u verwelkomd door een uitnodigende inkom die leidt naar een lichtrijke leefruimte met open haard, verbonden met een ruime veranda die een panoramisch uitzicht biedt op de prachtige tuin. Een aparte keuken biedt functionaliteit en stijl, terwijl een veelzijdige ruimte op de begane grond kan dienen als een bureau of extra slaapkamer, aangevuld met een apart toilet en een ruime dubbele garage voor het ultieme gemak.

Op het verdiep bevinden zich drie slaapkamers waarvan één voorzien van een ensuite badkamer met ligbad, douche en dubbele lavabo. Ook is er nog een tweede badkamer voorzien van een ligbad, douche en dubbele lavabo en een aparte dressing. Onder het dak is er een ruime, geïsoleerde zolder.

De oprit biedt plaats tot het parkeren van meerdere auto's en is uitgerust met een elektrische laadpaal.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Agence Nieuwpoort